ALL – IN FEESTMENU’S
= tarieven vanaf 1 december 2023 =
BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR EEN GESLAAGD FEEST
* De menu’s zijn enkel op reservatie en per tafel verkrijgbaar
* U kan uw menu naar eigen smaak samenstellen, maak telkens één keuze uit de gerechtengroep
* Alle feestmenu’s kennen steeds dezelfde basis:
– twee maal kir of fruitsap, een degustatiebordje van een
vijftal hapjes, steeds bediend per tafel
( optie: twee maal cava of één maal aperitief naar keuze met opleg van € 1 )
– bieren, frisdranken, waters en wijnen
zijn inbegrepen gedurende de maaltijd
– twee maal bediening van soep en hoofdschotel
– de hoofdgerechten zijn steeds voorzien
van een warme groentekrans
– bij het hoofdgerecht is er aardappelbereiding naar keuze:
aardappelen, aardappelpuree, frieten, gratin dauphinois
groentestoemp, kroketjes, pasta…
Let wel: er wordt slechts één bereiding gekozen,
indien u toch voor meerdere bereidingen kiest
betaalt u een supplement van €1 pers bereiding.
– het praal-ijs of biscuitgebak kan aangepast worden aan uw feest
bv communie/lentefeest, huwelijk, verjaardag, …
– drie maal bediening van koffie
* Wij houden graag rekening met allergenen, vegetariërs, kinderen,
(zie onze speciale menu’s in de bijlage)
* Afspraken rond de menu keuze:
– wij bespreken graag met u het menu ter plaatse in het restaurant
op vrijdag of zaterdag tussen 15 uur en 17 uur
– het kan ook telefonisch of na afspraak, waarvoor dank
– geef minstens één week vòòr uw feestdatum uw menukeuze,
het juiste aantal volwassenen en kinderen door
– verwittig ons bij elke wijziging in het gebeuren
( niet verwittigde onbezette plaatsen worden aangerekend )
* Afspraken rond wijzigingen en buitengewone situaties:
– verwittig ons ook van de komst van kinderwagens en/of
rolstoelgebruikers zodat wij ruimte kunnen voorzien aan de tafel
* In alle prijzen zijn de btw en de dienst inbegrepen.
WELKE MENU’S BIEDEN WIJ U AAN
Menu A à € 77,00 all-in
•Sprankelend aperitief met een degustatiebordje
—————–
• Gebakken pladijs, met ratatouille en parelcouscous
• Gebakken scampi, puree met jonge prei en lichte currysaus
• Gepocheerd hoeve-ei met karnemelkpuree,gerookte zalm, garnalen en mousseline
• Rijk gevulde Noordzeevruchten cocktail
• Stoofpotje van tong, zalm, mosselen en garnalen bisque
• Vitello tonnato
—————–
• Vruchtensorbet op een jenever-badje
of één van onderstaande soepen
• Agnes Sorel roomsoep
• Asperge roomsoep met fijne julienne van ham
• Tomaten roomsoep met balletjes
• Witloof roomsoep met gebakken spekreepjes
—————–
• Gebraden kalkoenborst ” Archiduc ” met primeur groentjes
• Mals gebakken varkenshaasje met groentenweelde
• Roastbeef van Witblauw-rund “Bordelais”
• Sappige filet van zwartpoot kip met primeur groentjes
• Ribstuk “Duroc d’Olives” met primeur groentjes
• Varkenswangen met bruine Leffe en oesterzwammen
—————-
• Chocolade-moelleux met vanille-ijs
• Biscuitgebak met crème Anglaise en bosvruchten
• Dame Blanche met warme chocolade
• Praal-ijs volgens de gelegenheid
• Trio van dessert – tegen meerprijs van € 2,00 –
– keuze tussen ijstaart, sabayon, chocomousse, tiramisu of crème-brulez –
—————–
• Koffie met snoepjes
één keuze per gerechtengroep aan tafel
menuprijs van toepassing vanaf 1 januari 2023
*************************************************************************
Menu B à € 82,00 all-in
• Sprankelend aperitief met een degustatiebordje
—————–
• Mechelse asperges met gebakken Breydelspek of gerookte zalm,
croutons en mousselinesaus ( tijdens het seizoen )
• Spiesje van zalm, scampi en coquilles, couscous en vadouvan saus
• Tongschar en scampi met saffraanrisotto
• Trio van coquilles, scampi en zalm, tomatensalsa en bisque
————–
• Vruchtensorbet op een jenever-badje
of één van onderstaande soepen
• Agnes Sorel roomsoep
•Asperge roomsoep met fijne julienne van ham
• Tomaten roomsoep met balletjes
• Witloof roomsoep met gebakken spekreepjes
—————–
• Chateaubriand van Belgisch Witblauw-rund, poivrade en fijne groentjes
• Mals kalfsheupje ” Bordelaise “
• Gegrilde lende van Witblauw-rund met verse bearnaise
• Krokant gebakken eenden-filet met primeur groentjes
• Suprème van parelhoen ” fine champagne “
—————–
• Chocolade-moelleux met vanille-ijs
• Biscuitgebak met crème Anglaise en bosvruchten
• Dame Blanche met warme chocolade
• Praal-ijs volgens de gelegenheid
• Trio van dessert – tegen meerprijs van € 2,00 –
– keuze tussen ijstaart, sabayon, chocomousse, tiramisu of crème-brulez –
—————–
• Koffie met snoepjes
één keuze per gerechtengroep aan tafel
menuprijs van toepassing vanaf 1 januari 2023
*************************************************************************
Menu C à € 90,00 all-in
• Sprankelend aperitief met een degustatiebordje
—————–
• Gebakken langoustines, rundstartaar en coeur de boeuf
• Gegrilde oesters ” drie maal anders “
• Kort gebakken coquilles met kruidenrisotto
• Salade folle ( ganzenlever, oesters, gerookte zalm en gamba )
• Vers gebakken foie gras, jonagold en honing
—————–
• Vruchtensorbet op een jeneverbadje
of één van onderstaande soepen
• Agnes Sorel roomsoep
•Asperge roomsoep met fijne julienne van ham
• Tomaten roomsoep met balletjes
• Witloof roomsoep met gebakken spekreepjes
—————–
• Gebakken kalfsoester met Merlot saus
• Grietfilet ” Dugleré “
• Hertenkalf ” Grand Veneur”
• Klassieke tournedos ” Rossini “
• Lamskroontje met primeur groeten
—————–
• Chocolade-moelleux met vanille-ijs
• Biscuitgebak met crème Anglaise en bosvruchten
• Dame Blanche met warme chocolade
• Praal-ijs met rode vruchten-coulis, vers fruit en slagroom
• Sabayon met vers fruit en vanille-ijs
• Trio van dessert – tegen meerprijs van € 2,00 –
– keuze tussen ijstaart, sabayon, chocomousse, tiramisu of crème-brulez –
—————–
• Koffie met snoepjes
één keuze per gerechtengroep aan tafel
menuprijs van toepassing vanaf 1 januari 2023
*********************************************************************
Menu A – Kinderen t/m 12 jaar
Het menu zoals door u gekozen, min € 15,00 reductie
maar dan in een kinderportie.
———-
Menu B – Kinderen t/m 12 jaar à € 30,00 all-in
• Fruitsap als aperitief, met hapje
—————–
De kinderen bepalen de dag zelf hun keuze uit:
• Balletjes in tomatensaus
• Fishsteaks
• Frikadellen
• Garnaalkroketjes
• Kaaskroketjes
• Kindersteak met saus naar keuze
Meerdere keuze… af te spreken
Deze gerechten zijn vergezeld van frietjes, groentjes of appelmoes, ketchup en/of mayonaise.
—————–
Keuze tussen:
• Kinderijs
• Klein dessert van het door u gekozen menu
—————–
• Frisdranken inbegrepen
Indien gewenst kan het menu met een ” voorgerecht ” aangevuld
Keuze tussen een kaaskroket, garnaalkroket of tomatensoep met balletjes
toeslag € 5
menuprijs van toepassing vanaf 1 januari 2023
—————–
Vegetarisch Menu à € 65,00 all-in
• Sprankelend- of alcoholvrije aperitief
met een aangepast degustatiebordje
—————–
• Bladerdeeg-gebakje met kaas
• Fettucini met zuiderse groentjes
• Kaaskroketten met “Oud Brugge”
• Pasta pesto
• Penne met curryroom en gebakken appeltjes
• Slaatje met Mozarella, zongedroogde tomaat en pijnboompitten
• Toast champignons
• Toast Hawaï ( ananas & kaas )
• Toast madame ( spiegelei )
—————–
• Soepje ( zonder bouillon )
• Sorbet ( zonder gelatine ) met of zonder likeur
—————–
• Gegratineerde pasta met tomatenbrunoise en quorn
• Groenten omelet met frietjes
• Italiaanse quiche met gegrilde groenten en pesto
• Tagliatelle met curryroomsausje, gebakken appeltjes en tofu
• Vegetarisch slaatje met mini kaaskroketjes en mozarella
• Shakshuka
—————–
• Dessert van het gekozen feestmenu
—————–
• Koffie met snoepjes
——————-
één keuze per gerechtengroep en per tafel
menuprijs van toepassing vanaf 1 januari 2023
****************************************************************************************************